Biharfélegyházi beszámoló

November 17-én voltunk Biharfélegyházán. Püspökladányból ketten (Petőné Papp Margit és Kissné Jánosi Judit), Debrecenből egy kolléganő, Ötvös-Varga Krisztina utazott ki a szombati kézműves és kulturális foglalkozások megtartására.

A gyermekek közül 15 fő tudott részt venni ezen a programon, ugyanis több más rendezvény is zajlott a foglalkozásokkal párhuzamosan. Tiszteletes asszony és óvónéni végig részt vett az órákon, melyek során a tanulók jelenetekben és az azt követő képi illusztráció készítésben jeleskedhettek, illetve őszi jellegű ajtódíszt készítettek, melyet természetesen hazavihettek. Ezen kívül irodalmi előadást hallgattak a mítoszokkal kapcsolatosan, beleszőve a magyar mondavilág kialakulását.

A gulyásleveses ebédet a következő alkalomra halasztottuk a segítő szülő egyéb elfoglaltsága miatt. A vándorzászló bemutatása, a szalagkötés is ezen a foglalkozáson zajlott le. A tanulók, a pedagógusok, a református egyház képviselői remek, hangulatos, eseménydús szombati napot töltöttek együtt. Köszönjük a Vasárnapi Iskola Alapítvány támogatását.

Petőné Papp Margit csoportvezető