Adventi fotó kihívás Fenesen és Újlakon

November végén egy adventi fotópályázatot hirdettünk a fenesi és újlaki csoportba, hogy a gyerekek vegyenek részt az adventi fotó kihívásban.

“Kedves Gyerekek, Fiatalok és Örök Ifjak! Készüljünk közösen az Úr érkezésére! A szívünkben lévő fény és a betlehemi csillagvezetésével lássuk meg együtt a testté lett Igét! Egy adventi fotópályázatot hirdetünk. Advent 4 hetére 4 szót adunk meg, aki részt szeretne venni ebben a közös ünnepre hangolódásban, legkésőbb december 22-éig tegyen fel a csoportba 1-1 fotót az adott szóval kapcsolatban.

Bárki pályázhat, nem csak a mostani tanítványaink, hanem szívesen látjuk korábbi vasárnapi iskolások fényképét is, vagy akár a szülőkét is. Lehet csak egy szóhoz tartozó képet vagy fotómontázst is küldeni, de szívesen vesszük, ha mind a négy szóról készült fotók is érkeznek. A fényképek akár korábban is készülhettek, de az fontos, hogy saját készítésűek legyenek. A legszebb, legkülönlegesebb, legérdekesebb fotót, illetve fotókat díjazzuk. A négy szó, amiről a fényképek készüljenek:

  • 1. hét: szív
  • 2. hét: fény
  • 3. hét: csillag
  • 4. hét: ige

Két fenesi kislány Halász Ottilia és Halász Johanna alkotásai lettek jutalmazva: