Ajándékok és farsangi foglalkozás Mezőbajon

A mezőbaji gyerekekhez is eljutottak a Vasárnapi Iskola Alapítvány ajándékai. Igazán meglepte őket a sok értékes és gazdag játéklehetőséget nyújtó társasjáték. Természetesen az édesség is nagy örömet váltott ki belőlük. A küldött édességek, játékok mellé minden gyermeknek küldtünk borítékban angyalkákat, amiket természetesen nekik kellett megalkotni.

A fotókat a szülők vagy Demeter Márta tiszteletes asszony teszi fel a Mezőbaji Vallásóra csoportba, ahol mi is ” helyet” kaptunk.

Ha február, akkor farsang. Így gyönyörű, színes álarcokat festettek a gyerekek. A kisebbeknek óvónénink, Rózáné Madarász Klára állított össze kézműves feladatokat. A küldött anyagokból bohócok, illetve vágási, ragasztásos technikával madáretetők készültek kis madárkákkal. A nagyobbak feladatlapokat töltöttek ki, amihez felhasználtuk a Balassi-füzeteket.

A gyerekek egyrészt szüleik segítségével készítik el az írásbeli és a kézműves feladatokat, másrészt nagy segítségünkre van a Demeter tiszteletes házaspár, akik a vallásórai foglalkozások keretében együtt nézik át a küldött a nyagokat.

A képen a Vasárnapi Iskola Alapítvány által kiírt “Hugocskáim, madarak” rajzpályázat nyertesei láthatóak. A csoportunkból kilenc gyermek vett részt a rajzpályázaton. Ez éppen fele a létszámunknak.

Rózáné Madarász Klára, Lőrinczy Tünde és Dancsó Géza